A leggyorsabb szállítási módok a GLS házhozszállítás, GLS csomagpont átvételi pontok, illetve a FOXPOST csomagautomata. Mindhárom esetében 1 munkanapon belül megtörténik a szállítás 95%-os bizonyossággal. Ha a rendelésed 12 óráig beérkezik hozzánk, mi még aznap át tudjuk adni a szállítmányozó cégeknek és várhatóan a következő munkanap kézbesítik neked a csomagot. A 12 óra után leadott megrendeléseket a következő munkanap tudjuk átadni a szállítmányozó cégnek.


A Pick Pack Pont a leglassabb szállítási mód. Budapesti átvételi pont esetében 1-2 munkanap, vidéki átvételi pont esetében a szállítási idő 2-3 munkanap.


Amennyiben van lehetősége Budapesten üzletünkben (1055 Budapest, Nagy Ignác utca 16., 350 m-ra a Nyugatitól a Margit híd irányában) átvenni a terméket, akkor a 15 óráig leadott megrendelések még aznap 17 óra után át tudod venni. A 15 óra után leadott megrendeléseket pedig a következő munkanap 17 órától.

Szinte minden termék megtalálható üzletünkben is, így azok azonnal meg is vásárolhatóak. Átvételi pontunk rendes üzletként üzemel így lehetőség van a személyes vásárlásra.

Nyitvatartásunk: Hétfő - Péntek 10:00 - 18:00